Kauneuspiste Pioni

Kauneushoitola Kerava

Kauneudenhoitopalvelut Kerava. Emme lupaa kaikille kaikkea, vaan jotain erityistä juuri sinulle. Kaikki hoitomme ovat hiljaisia hoitoja. Ajanvarausehdot löydät ajanvarausta tehdessä yläkulmaan aukeavasta ikkunasta. Tervetuloa! #kasvohoitokerava#jalkahoitokerava#kauneushoitolakerava#kulmienlaminointikerava#kestoväritkerava#kosmetologikerava#pionikerava

Staff

Employee picture

Taina

Olen SKY-Cidesco-kosmetologi. Kosmetologin ammatillisen tutkinnon (SKY-Opisto) lisäksi olen suorittanut arvostetun kansainvälisen Cidesco-tutkinnon. Taustaan kuuluu myös kaupalliset tutkinnot (ja vaikka mitä). Olen tarkka, rauhallinen tekijä, jolla on vahva teoreettinen ja käytännön osaaminen. Ihonhoidossa en usko yhden yön ihmeisiin tai hoitolupauksiin, jotka eivät perustu mihinkään faktaan. En myöskään pidä käsitteestä "huono iho". Ei ole olemassa "huonoja ihoja", vaan vain ihoja, jotka kaipaavat säännöllistä huolenpitoa ja rakkautta. Jokainen on kaunis omalla tavallaan ja varsinkin sisäinen kauneus loistaa kauas. Kevin Aucoinin sanoin " No amount of make-up can mask an ugly heart". Erityisosaamista on hoitavat kädet ja ihanat, pitkät kasvohieronnat. Eihän turhaan sanota, että kädet ovat sydämen jatke. Työn suola on upeat asiakkaat ja mahdollisuus oppia jotain uutta joka päivä.

Gift Cards

Lahjakortti on aina tyylikäs ja ajaton tapa muistaa. Voit ostaa lahjakortin myös hoitolasta. Varaa ajanvarauksesta ostosaika tai varmista soittamalla tai tekstarilla, että olemme vapaana ja paikalla hoitolassa. Lahjakorttien voimassaoloaika on 3 kk.

Appointment

Nettivaraus on minuutintarkka järjestelmä ja joskus ajan saa sovitettua kalenteriin puhelimitse tehdyllä varauksella. Tutustu ajanvarausehtoihin. Lahjakorttihoitoihin ajanvaraus VAIN p. 050 509 8210 tai tekstari (muutoin emme ole vapaana / paikalla).

Contact info

Sisäänkäynti Keskikadun puolelta.

Location

 Kauneuspiste Pioni

 Koulukuja 1 (sisäänkäynti Keskikadun puolelta) 04200 Kerava

Pricing

Hinnat sisältävät alv 24 %. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin. Lahjakorttihoitoihin ajanvaraus vain p. 050 509 8210.

Facial TreatmentsPrice from
Ultrasound Facial
Ultrasound facial is a gentle and effective deep cleansing and exfoliation.
60.00€
Klassinen kasvohoito 30 min.
Hiljainen hoito.Virkistävä, kosteuttava hoitohetki. Ihotyypillisesi räätälöity kasvohoito.
60.00€
Klassinen kasvohoito 60 min.
Hiljainen hoito. Nimikkohoitomme, joka sisältää pitkän, rentouttavan klassisen kasvohieronnan Nirvana Lifting.Hierontapainotteinen hoito alusta loppuun asti. Hoito on räätälöity ihotyyppisi ja ihon kunnon mukaan, joten se sopii kaikille. Lopputuloksena on puhdas, raikas, pehmeä, tehokosteutettu iho ja rentoutunut olo.Suositeltava hoitoväli on 4 - 6 viikkoa.
115.00€
Klassinen kasvohoito 75 min.
Hiljainen hoito. Nimikkohoitomme, joka sisältää pitkän, rentouttavan klassisen kasvohieronnan Nirvana Lifting. Hierontapainotteinen hoito alusta loppuun asti. Hoitoon sisältyy kuorinnan lisäksi miellyttävä, kivuton ultraäänipuhdistus. Hoito on räätälöity ihotyyppisi ja ihon kunnon mukaan, joten se sopii kaikille. Lopputuloksena on puhdas, raikas, pehmeä, tehokosteutettu iho ja rentoutunut olo.Suositeltava hoitoväli on 4 - 6 viikkoa.
130.00€
Energisoiva, tasapainottava Gua Sha kasvohoito
Hiljainen hoito. Kivien ja kristallin tasapainottava, energiaa antava kasvohoito. Kun stressi ja kiire kiristää kasvojen lihaksia ja mieli kaipaa hetken pysähdystä. Väsymys ja kiire saa myös ihon aineenvaihdunnan jumittamaan. Ihoa hellivä kasvohoito ja lisäksi tehdään hoitavalla öljyllä niska-hartiaseudun hieronta sekä kasvoille jade-kristalli-ruusukvartsi Gua Sha hieronta. Gua Sha lisää veren- ja nestekiertoa, heleyttää kasvojen ihoa ja rentouttaa lihaksia.
115.00€
Puhdistava kasvohoito (ihonpuhdistus)
Hiljainen hoito. Räätälöity hoito sopii kaikille ihotyypeille, jossa on siellä täällä mustapäitä, esim. nenä tai leuka tai otsa ja iho kaipaa puhdistusta, mutta myös kosteutusta. Miellyttävä, kivuton ultraäänipuhdistus tai kevyt hedelmähappokuorinta ja paikallisesti mekaaninen ihonpuhdistus max 10 min. (lyhyt ihonpuhdistus). Suositeltava hoitoväli on 3 - 6 viikkoa ja oikeat kotihoitotuotteet täydentävät hoitotulosta.
110.00€
Lashes and EyebrowsPrice from
Kestovärjäykset
Ikäraja kestovärjäyksiin ja kulmien laminointiin 18 v.
0.00€
Kestovärit ripset ja kulmat
Lisäpalveluna muiden hoitojen yhteydessä oma hinnasto. Kestovärit tehdään tarkasti ja huolellisesti, hyvällä hygienialla ja moni yllättyy iloisesti, kun silmiä ei kirvele, lopputulos on luonnollinen ja värit siellä missä pitääkin. Kulmat muotoillaan vahaamalla ja nyppimällä ja hoitoon sisältyy vitamiini-keratiinihoitonaamio kulmiin.
52.00€
Kulmien laminointi ja kestovärjäys
Hiljainen hoito. Kulmien laminointi on eri asia kuin kestopigmentointi.Laminointi on kulmia ryhdistävä ja tuuheuttava käsittely, joka pysyy kulmissa n. 4 - 6 viikkoa. Vain terveelle iholle, ei ärtyneelle, hiseilevälle tai herkälle iholle. Kulmat myös kestovärjätään. Kotihoitoon on tärkeä ostaa hoitotuote.
60.00€
Kulmien laminointi ja ripsien kestovärjäys
Kulmien laminointi on eri asia kuin kestopigmentointi.Laminointi on kulmia ryhdistävä ja tuuheuttava käsittely, joka pysyy kulmissa n. 4 - 6 viikkoa. Vain terveelle iholle, ei ärtyneelle, hiseilevälle tai herkälle iholle. Kulmat ja ripset kestovärjätään. Kotihoitoon on tärkeä ostaa hoitotuote.
72.00€
PedicuresPrice from
Klassinen jalkahoito +spa
Hiljainen hoito. Jalkahoito tehdään asiakkaan ollessa makuuasennossa pedissä. Sinun jaloillesi räätälöity hoitokokonaisuus, joka sisältää jalkahoidon lisäksi kuorinnan, naamion ja hieronnan kuumilla kivillä. Lakkaus lisäpalveluista.Kotihoitoon valitaan hoidon tuloksia ylläpitävä tuote ja lisäksi suosittelemme varaamaan seuraavan ajan n. 4 - 6 viikon päähän . Hoitopeti on korkeahko, joten jos sinulla on vaikeuksia liikkumisessa, selkävaivoja tai makuuasento ei sovi sinulle, hoitoa ei suositella.
85.00€
Ostosaika tuotteet ja lahjakortit hoitolastaPrice from
Ostosaika
Hoitola on avoinna ajanvarauksella ja asiakkaille tarjoamme keskeytyksettömät hoidot. Tuote- tai lahjakorttiostoksia varten voit varata ajan tästä.Lahjakortit voit myös ostaa kätevästi verkosta ("lahjakortit"). Näin olemme vapaana asiakastyöskentelystä ja voimme palvella sinua kiireettä.Tuoteostojen yhteydessä mitataan myös ihosi kosteustasapaino veloituksetta.
0.00€
Banner