Kauneuspiste Pioni

Varaa aika kauneushoitolaan 24/7

Luksusta arkeen! Kauneudenhoitopalvelut Keravalla kauneudenhoidon ammattilaiselta. Löydät tunnelmallisen, rauhallisen kauneushoitolan Keravan keskustasta. Emme lupaa kaikille kaikkea, vaan jotain erityistä juuri sinulle, joka haluat nauttia lempeistä hoidoista osaavissa käsissä. Kaikki hoitomme ovat hiljaisia hoitoja. Tervetuloa! Ajanvaraukset 24/7 verkosta tai p. 050 509 8210. Ajanvarausehdot löydät ajanvarausta tehdessä yläkulmaan aukeavasta ikkunasta. #kasvohoitokerava#jalkahoitokerava#kauneushoitolakerava#kulmienlaminointikerava#kestoväritkerava#kosmetologikerava#pionikerava Samassa osoitteessa toimii myös Las-nails, joka tarjoaa sinulle upeat rakennekynnet ja geelilakkaukset.

Staff

Employee picture

Taina

Olen SKY-Cidesco-kosmetologi. Kosmetologin ammatillisen tutkinnon (SKY-Opisto) lisäksi olen suorittanut arvostetun kansainvälisen Cidesco-tutkinnon. Taustaan kuuluu myös kaupalliset tutkinnot ja työura aivan muissa tehtävissä. Olen tarkka, rauhallinen tekijä, jolla on vahva teoreettinen ja käytännön osaaminen. Hoidon lopputuloksena ihosi hehkuu, mutta meille tärkeää on myös tarjota rauhallinen, levollinen hoitolaympäristö täydelliseen rentoutumiseen. Käytössä on ammattisarjat Darphin, Payot ja Apis. Lempeät tuoksut osat osa hoitoelämystä. Erityisosaamista on hoitavat kädet ja ihanat, pitkät kasvohieronnat. Eihän turhaan sanota, että kädet ovat sydämen jatke.

Gift Cards

Lahjakortti on aina tyylikäs ja ajaton tapa muistaa. Voit ostaa lahjakortin myös hoitolasta. Varaa ajanvarauksesta ostosaika tai varmista soittamalla tai tekstarilla, että olemme vapaana ja paikalla hoitolassa. Lahjakorttien voimassaoloaika on 3 kk.

Appointment

Tutustu ajanvarausehtoihin & varausvahvistukseen. Lahjakorttihoitoihin ajanvaraus p. 050 509 8210. Hoitojen aikana pidämme puhelimen äänettömällä.

Contact info

Tavoitat meidän puhelimitse arkisin klo 10 - 16. Sisäänkäynti hoitolaan Keskikadun puolelta. Ovi on lukossa ja ovikello löytyy ulko-oven vierestä. Auton saat parkkiin viereiseen parkkihalliin (veloitukseton pysäköinti 6 h) ja pyörän voit jättää hoitolan eteen. Asemalta matkaa hoitolaan vain 400 m. Olet sydämellisesti tervetullut!

Location

 Kauneuspiste Pioni

 +358505098210

 Koulukuja 1 (sisäänkäynti Keskikadun puolelta) 04200 Kerava

Pricing

Hinnat sisältävät alv 24 %. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin. Lahjakorttihoitoihin ajanvaraus vain p. 050 509 8210.

Facial TreatmentsPrice from
Klassinen kasvohoito 60 min.
Hiljainen hoito. Hierontapainotteinen hoito alusta loppuun saakka. Kokonaisvaltainen hoitava ja hyvän olon hoitonautinto..Hoito sisältää pitkän, kiinteyttävän, ihanan rentouttavan ja muokkaavan kasvohieronnan. Lopputuloksena on puhdas, raikas, pehmeä, tehokosteutettu iho ja rentoutunut olo. Ole uusi sinä! Suositeltava hoitoväli on 4 – 6 viikkoa.
115.00€
Klassinen kasvohoito 75 min.
Hiljainen hoito. Hierontapainotteinen hoito alusta loppuun saakka. Kokonaisvaltainen hoitava ja hyvän olon hoitonautinto.Hoito sisältää pitkän, ihanan rentouttavan, kiinteyttävän ja muokkaavan kasvohieronnan sekä miellyttävän, kivuttoman pintapuhdistuksen ultraäänellä. Lopputuloksena on puhdas, raikas, pehmeä, tehokosteutettu iho ja rentoutunut olo. Ole uusi sinä! Suositeltava hoitoväli on 4 – 6 viikkoa.
130.00€
Klassinen anti-age kasvohoito 75 min.
Nimikkohoitomme.Hiljainen hoito. Hierontapainotteinen hoito alusta loppuun saakka. Kokonaisvaltainen hoitava ja hyvän olon hoitonautinto erityisesti ikääntymismuutoksiin. Hoito sisältää pitkän, kiinteyttävän, ihanan rentouttavan ja muokkaavan kasvohieronnan. Lopputuloksena on kiinteä, kirkas iho ja rentoutunut olo. Suositeltu hoitoväli on 4 - 6 viikkoa.
136.00€
Syväpuhdistava kasvohoito (ihonpuhdistus) 60 min.
Hiljainen hoito. Puhdistava kasvohoito sopii kaikille ihotyypeille (esim. kuiva iho, sekaiho, ikääntyvä iho jne.),jossa on siellä täällä mustapäitä, esim. nenä tai leuka tai otsa ja iho kaipaa puhdistusta, mutta myös kosteutusta. Miellyttävä, kivuton ultraäänipuhdistus ja paikallisesti mekaaninen ihonpuhdistus max 10 min. (lyhyt ihonpuhdistus). Suositeltava hoitoväli on 3 - 6 viikkoa ja oikeat kotihoitotuotteet täydentävät hoitotulosta.
110.00€
Ultraäänipuhdistus 30 min.
Ultraäänipuhdistus kasvoille. Peruspuhdistus, joka sisältää alkupuhdistuksen, ultraäänipuhdistuksen, kasvonaamion ja loppuvoiteen.
65.00€
Ultraäänipuhdistus kasvohoito 50 min.
Hiljainen hoito. Rentouttava peruskasvohoito, joka sisältää kuorinnan, miellyttävän, kivuttoman kasvojen ultraäänipuhdistuksen, seerumin imeytyksen ja niska-hartiaseudun hieronnan. Lopputuloksena puhdas ja kirkas iho.
90.00€
Kasvohoito 50 min.
Hiljainen hoito. Rentouttava peruskasvohoito, joka sisältää niska-hartiaseudun hieronnan. Pitkän kasvohieronnan sisältävät hoidot löydät klassisista kasvohoidoista.
85.00€
Kasvohoito 30 min.
Hiljainen hoito. Virkistävä, kosteuttava hoitohetki ilman hierontoja.
60.00€
Energisoiva, tasapainottava Gua Sha kasvohoito 60 min.
Hiljainen hoito. Kivien ja kristallin tasapainottava, energiaa antava kasvohoito. Kun stressi ja kiire kiristää kasvojen lihaksia ja mieli kaipaa hetken pysähdystä. Väsymys ja kiire saa myös ihon aineenvaihdunnan jumittamaan. Ihoa hellivä kasvohoito ja lisäksi tehdään hoitavalla öljyllä niska-hartiaseudun hieronta, sekä kasvoille jade-kristalli-ruusukvartsi Gua Sha hieronta. Gua Sha lisää veren- ja nestekiertoa, heleyttää kasvojen ihoa ja rentouttaa lihaksia.
120.00€
Lashes and BrowsPrice from
Kestovärjäykset
Ikäraja kestovärjäyksiin ja kulmien laminointiin 18 v.
0.00€
Kestovärit ripset ja kulmat
Kestovärit tehdään tarkasti ja huolellisesti, ja hyvällä hygienialla. Värjäykset tehdään hoitohuoneessa hoitopedissä, joten kestikset ovat myös rentouttava hoitohetki ammattilaisen tekemämänä. Kulmat muotoillaan vahaamalla ja nyppimällä. Tulethan hoitoon ilman ripsiväriä.
40.00€
Kulmien kestovärjäys ja muotoilu
Kulmien kestovärjäys ja muotoilu.
35.00€
Kulmien laminointi ja kestovärjäys
Hiljainen hoito. Kulmien laminointi on eri asia kuin kestopigmentointi.Laminointi on kulmia ryhdistävä ja tuuheuttava käsittely, joka pysyy kulmissa n. 4 - 6 viikkoa. Vain terveelle iholle, ei ärtyneelle, hiseilevälle tai herkälle iholle. Kulmat myös kestovärjätään ja yksittäiset hajakarvat poistetaan. Käsittelyyn sisältyy kaksi hoitokäsitelyä. Kotihoitoon on ehdottoman tärkeää ostaa hoitotuote. Edelliseen käsittelyyn pitää olla riittävän pitkä väli ja valitettavasti ylikäsiteltyihin kulmiin ei voi tehdä uutta käsittelyä.
60.00€
Kulmien laminointi ja ripsien kestovärjäys
Kulmien laminointi on eri asia kuin kestopigmentointi.Laminointi on kulmia ryhdistävä ja tuuheuttava käsittely, joka pysyy kulmissa n. 4 - 6 viikkoa. Vain terveelle iholle, ei ärtyneelle, hiseilevälle tai herkälle iholle. Kulmat ja ripset kestovärjätään ja kulmista poistetaan yksittäiset hajakarvat. Kotihoitoon on tärkeä ostaa hoitotuote.
72.00€
PedicuresPrice from
Klassinen jalkahoito +spa
Nimikkohoitomme. Hiljainen hoito, joka tehdään asiakkaan ollessa makuuasennossa pedissä. Rentouttava, jalkoja hoitava hoitokokonaisuus, jossa käytetään joka hoitovaiheessa juuri sinulle sopivia hoitotuotteita. Kovettumien (jalkapora + pehmittävä tuotteet ja raspaus) ja varpaankynsien hoidon lisäksi jalkojen iho kuoritaan pehmeäksi ja hoitonaamio kosteuttaa tehokkaasti ihoa. Lisäpalveluista voit valita kuumakivihieronnan tai perinteisen hieronnan. Hoitopeti on korkeahko, joten jos sinulla on vaikeuksia liikkumisessa, selkävaivoja tai makuuasento ei sovi sivulle, hoitoa ei suositella.
85.00€
Lahjakorttihoidot ajanvaraus p. 050 5098210Price from
Ajanvaraus lahjakorttihoidot
Lahjakorttihoitoihin ajanvaraus soittamalla p. 050 509 8210.Muutoin tehtyihin varauksiin emme valitettavasti sitoudu olemaan paikalla tai vapaana.Lahjakortin voimassaoloajan umpeuduttua lahjakortti katsotaan käytetyksi ja varauksia ei oteta vastaan.
0.00€
Ostosaika tuotteet ja lahjakortit hoitolastaPrice from
Ostosaika
Hoitola on avoinna ajanvarauksella ja asiakkaille tarjoamme keskeytyksettömät hoidot. Tuote- tai lahjakorttiostoksia varten voit varata ajan tästä.Lahjakortit voit myös ostaa kätevästi verkosta ("lahjakortit"). Näin olemme vapaana asiakastyöskentelystä ja voimme palvella sinua kiireettä.Tuoteostojen yhteydessä mitataan myös ihosi kosteustasapaino veloituksetta.
0.00€
HoitopaketitPrice from
Klassinen jalkahoito+spa + kasvohoito 30 min.
Kasvohoito 30 min. ja klassinen jalkahoito+spa pitkänä, rentouttavana hoitokokonaisuutena. Hoitokuvaukset löydät kasvo- ja jalkahoidot kategorioista.
145.00€
Banner