Kauneuspiste Pioni

Kauneushoitola Kerava

"You've got to find what you love" -Steve Jobs- Tunnetko usein, että oman itsensä hoitaminen unohtuu arjen kiireessä? Mistä aloittaa ja miten osaan valita oikean hoidon? Kauneuspiste Pionin hinnastosta löydät selkeät hoitokuvaukset. Ajan varaat helposti ja nopeasti 24/7 verkosta tai p. 050 509 8210. Kauneushoitola on raikas, tunnelmallinen, rauhallinen ja tarjoaa kiireettömät hoitohetket - vastapainoa arkeen, hyvää oloa ja omaa aikaa. Sinua hoitaa koulutettu ihon- ja kauneudenhoidon aito ammattilainen, SKY-Cidesco-kosmetologi. Laatu, ammattitaito ja kokemus ovat kulmakiviä hoitoelämyksiin. Jotta ajanvaraus ja hoitokäynti sujuu joustavasti, ole ystävällinen ja tutustu "hyvä tietää". Kynsisalongin palvelut www.las-nails.fi. Tervetuloa! #kerava#kosmetologi#kauneushoitola#kasvohoito#

Staff

Employee picture

Taina

Olen SKY-Cidesco-kosmetologi. Kosmetologin ammatillisen tutkinnon (SKY-Opisto) lisäksi olen suorittanut arvostetun kansainvälisen Cidesco-tutkinnon. Taustaan kuuluu myös kaupalliset tutkinnot. Olen tarkka, rauhallinen tekijä, jolla on vahva teoreettinen ja käytännön osaaminen. Ihonhoidossa en usko yhden yön ihmeisiin tai hoitolupauksiin, jotka eivät perustu mihinkään faktaan. Erityisosaamista on hoitavat kädet ja ihanat, pitkät kasvohieronnat. Eihän turhaan sanota, että kädet ovat sydämen jatke. Työn suola on upeat asiakkaat ja mahdollisuus oppia jotain uutta joka päivä.

Gift Cards

Lahjakortti on aina tyylikäs ja ajaton tapa muistaa.

Appointment

Lahjakorttihoitoihin ajanvaraus VAIN p. 050 509 8210. Jos nettiajanvarauksesta ei löydy aikaa, soittamalla p. 050 509 8210 autamme löytämään vapaan ajan. Ilta-ajat varataan aina nopeasti, joten ole ajoissa liikkeellä.

Contact info

Sisäänkäynti Keskikadun puolelta.

Location

 Kauneuspiste Pioni

 +358505098210

 Koulukuja 1 04200 Kerava

 kauneuspioni@gmail.com

Contact us

Pricing

Hinnat sisältävät alv 24 %.

Facial TreatmentsPrice from
Ihoanalyysi
Ihon kevyt puhdistus, ihoanalyysi, kosteustasapainon mittaus ja loppuvoide.
55.00€
Klassinen kasvohoito
Nimikkohoitomme, joka sisältää pitkän kasvohieronnan. Puhdas, pehmeä, elvytetty, tehokosteutettu, kirkas iho. Hyvin hierontapainotteinen hoito, joka on räätälöity ihotyyppisi ja ihon kunnon mukaan. Sisältää kaksoispuhdistuksen,entsymaattisen kuorinnan, pitkän, rentouttavan kasvohieronnan Nirvana Lifting, lämpimät oshiborit, paljon hoituotteita ja erikoiskasvonaamion.
115.00€
Klassinen kasvohoito
Nimikkohoitomme, joka sisältää pitkän kasvohieronnan. Puhdas, pehmeä, elvytetty, tehokosteutettu, kirkas iho. Hyvin hierontapainotteinen hoito, joka on räätälöity ihotyyppisi ja ihon kunnon mukaan. Sisältää kaksoispuhdistuksen, entsymaattisen kuorinnan, miellyttävän kivuttoman ultraäänipuhdistuksen, pitkän, rentouttavan kasvohieronnan Nirvana Lifting, lämpimät oshiborit, paljon hoituotteita ja erikoiskasvonaamion.
125.00€
Täydellinen kasvohoito
Peruskasvohoito.Kaikille ihotyypeille. Hoitotuotteet valitaan ihotyyppisi ja ihon kunnon mukaan. Sisältää kevyen alkupuhdistuksen, kuorinnan, lyhyen kasvojen alueen hieronnan, kasvonaamion, käsien hieronnan ja loppuvoiteet.
80.00€
Hajusteeton Taika Sensitive kasvohoito
Peruskasvohoito hajusteettomilla, erityisesti herkälle ja kuivalle iholle sopivilla tuotteilla. Alkupuhdistus, kuorinta tai ultraäänipuhdistus,hoitotuote ja imeytys joko ultraäänellä tai Gua Sha, kasvonaamio ja loppuvoide. Hoitoon sisältyy myös kotihoitotuotteeksi puhdistusmaito (150 ml.) Etu ei koske lahjakorttihoitoja. Tuotteiden ainesosat ovat 100 % luonnollista alkuperää ja tuotteille on myönnetty Ecosert Cosmos Natural luonnonkosmetiikkasertifikaatti.Hoitokäyntiin varattu aika kokonaisuudessaan 60 min.
92.00€
Kiinteyttävä kasvohoito
Kiinteä,napakka, heleä iho.Ikääntymismuutoksiin, kaikille ihotyypeille (paitsi ärtynyt, hyvin herkkä iho). Laitehoito pintaa syvemmälle ihon pintaa rikkomatta. Aktivoi kollageenintuotantoa, madaltaa juonteita. Sarjahoitona saadaan parhaat tulokset. Alkupuhdistus, kevyt hedelmähappokuorinta, laitehoito,kasvonaamio ja loppuvoide. Huom! Hoidossa on vasta-aiheita, joten ei sovi kaikille.
98.00€
Gua Sha
Nimikkohoitomme. Kaikille ihotyypeille. Rentouttava, monipuolisesti ihoa hoitava kasvohoito. Kaksoispuhdistus, entsymaattinen kuorinta ja kasvonaamio. Gua Sha aktivoi lymfa- ja nestekiertoa, heleyttää ja muokkaa kasvojen lihaksia.Gua Sha perustuu kiinalaisen lääketieteeseen ja hierontaan käytetään Gua Sha hierontavälinettä. Lisäksi käsivarsien, niskan, hartioiden ja decoltén klassinen kasvohieronta.
115.00€
Heavenly kasvohoito (suomalainen vegaani, luonnonkosmetiikka)
Kun ihosi tuntuu kuivalta, tarvitsee elvytystä ja kosteutusta, saat tällä hoidolla tuloksia hemmottelua unohtamatta. Suomalaista artesaaniluonnonkosmetiikkaa pohjoismaiselle iholle. Hoito sisältää kevyen alkupuhdistuksen, kuorinnan, seerumin, lyhyen Gua Shan kasvoille, kasvonaamion ja loppuvoiteen.Hoitokäyntiin kokonaisuudessa varattu aika 60 min.
85.00€
Puhdistava kasvohoito ultraäänipuhdistus tai Heavenly Pure Touch happohoito + mek. puhdistus
Hoito sopii kaikille ihotyypeille, jossa on siellä täällä mustapäitä ja iho kaipaa puhdistusta, raikastusta ja myös kosteutusta. Ultraäänipuhdistuksen jälkeen paikallisesti max 10 min. mekaaninen ihonpuhdistus esim. nenän, leuan tai otsan alueelle. Ultraäänipuhdistuksen tilalle voidaan tehdä kevyt happohoito (suosittelen!), joka puhdistaa huokosia, tasapainottaa talin eritystä ja kirkastaa ihoa. Hoito sisältää alkupuhdistuksen lisäksi hoitotuotteet, lämpimät oshiborit, erikoiskasvonaamion ja loppuvoiteen.
105.00€
Ultraäänipuhdistus
Ultraäänipuhdistus on kivuton laitehoito ihon pintapuhdistukseen. Sopii kaikille ihotyypeille. Hoito kuorii kevyesti, puhdistaa ja lisää ihon aineenvaihduntaa. Ihosta tulee pehmeä ja kirkas. Sisältää kevyen alkupuhdistuksen, kuorinnan, ultraäänipuhdistuksen, hoitotuotteen imeytyksen, kasvonaamion ja loppuvoiteeen.
79.00€
Lashes and EyebrowsPrice from
Kulmien värjäys ja siistiminen
Kulmien siistiminen tarkoittaa vain yksittäisten hajakarvojen poistamista (nyppimällä).
25.00€
Eyebrow Shape and Tint
Shaping and permanent coloring of eyebrows.
28.00€
Lash Tint and Eyebrow Shape & Tint
A permanent coloring of lashes plus shaping and permanent coloring of eyebrows.
39.00€
Kulmien laminointi ja kestovärjäys
Kulmia ryhdistävä käsittely, joka pysyy kulmissa n. 4 - 6 viikkoa. Vain terveelle iholle, ei ärtyneelle, hiseilevälle tai herkälle iholle. Kulmat myös kestovärjätään. Raskaus ja imetys saattaa vaikuttaa käsittelyn lopputulokseen. Hoitoon on hyvä tulla niin, ettei kulmissa ole meikkiä parhaan lopputuloksen saamiseksi. Kotihoitoon on tärkeä ostaa hoitotuote.
55.00€
Kulmien laminointi, kestovärjäys ja ripsien kestovärjäys
72.00€
Silmänympärystän hoito
Hoito on rauhoittava, kosteuttava ja nestekiertoa liikkelle laittava kosteuskylpy silmänympärysalueelle. Lymfa- ja Gua Sha-hieronta poistaa turvotusta ja tuntuu ihanan rauhoittavalta. Kotiin saat mukaan silmänympärysseerumin juonteisiin, kiinteyttämään ja kosteuttamaan ihoa.Etu ei koske lahjakorttihoitoja.
68.00€
MassagePrice from
Intialainen päähieronta
Tunnelmallinen ja rauhallinen hoitohuone tekee hieronnasta rentouttavan hoitohetken. Aito intialainen päähieronta tehdään asiakkaan istuessa tuolilla ja siihen kuuluu myös selän hieronta. Hoidossa käsitellään lisäksi hartiat, käsivarret, niska, kaula ja pään alue.
52.00€
Kuumakivihieronta (naiset)
Kuumakivihieronta on ihanaa lämpöä syvälle kudoksiin. Poistaa lihaskireyttä ja rentouttaa täydellisesti. Hoidossa käytettävä öljy hoitaa kuivaa ihoa. Kesto 45 min. + 15 min. lepoaikaa hoidon jälkeen.
77.00€
PedicuresPrice from
Jalkahoidot
Klassiset, hoidolliset jalkahoidot eivät ole toistaiseksi hoitovalikoimassa. Jalkahoitotuotteita on edelleen myynnissä.
0.00€
Hyvä tietääPrice from
Hyvä tietää
Ajanvaraukset 24/7 verkosta tai p. 050 509 8210. Vain terveenä hoitoon. Hoitolaan ei oteta muita mukana tulevia henkilöitä odottamaan tai hoitohuoneeseen mukaan. Ajanvarauksen peruutus viimeistään 48 h ennen varattua aikaa, myös lahjakorttihoidot. Näin aika vapautuu sitä tarvitsevalle. Hoitoaika on kokonaisuudessaan asiakkaan käyntiin varattu aika (vaatteiden riisuminen, pukeminen ja kassatoiminnot). Peruuttamattomasta hoidosta veloitetaan hoidon täysi hinta. Lahjakorttien voimassaoloaikaa ei voida valitettavasti jatkaa. Lahjakortteja ei muuteta rahaksi tai anneta rahaa takaisin. Lahjakortit on tarkoitettu käytettäväksi palveluihin .Ajanvaraus lahjakorttihoitoihin vain p. 050 509 8210 tai voit tiedustella vapaita aikoja kauneuspioni@gmail.com. Muutoin varattu aika katsotaan peruuttamattomaksi ajaksi, josta veloitetaan hoidon täysi hinta (kts. lahjakorttihoidot ajanvaraus vain tästä).
0.00€
Kasvohoidot
Kasvohoidon alussa kosmetologi tekee ihoanalyysin. Perustietojen lisäksi saatetaan kysyä muutama tarkentava kysymys.Pitkä kasvohieronta = käsivarret, decolté, hartiat, niska, kaula ja kasvot. Lyhyt kasvohieronta on kevyt hieronta kasvojen alueelle.
0.00€
Lahjakorttihoidot ajanvaraus VAIN tästäPrice from
Ajanvaraus lahjakorttihoidot
Lahjakorttihoitoihin ajanvaraus vain soittamalla p. 050 509 8210. Jottei tule tuplavarauksia/ olemme paikalla / vapaana, älä varaa aikaa muuten ajanvarauksesta tai ajanvaraus peruuntuu / ajanvaraus katsotaan peruuttamattomaksi ajaksi, jota koskee ”hyvä tietää” mainitut peruutusehdot (ajanvarauksen peruutus 48 h ennen varattua aikaa, peruuttomattomasta ajasta veloitetaan hoidon täysi hinta).Lahjakorteissa on myös voimassaoloaika, jota ei jatketa. Voimassaoloajan umpeuduttua lahjakortti katsotaan käytetyksi. Lahjakortti on esitettävä ennen hoidon aloitusta.
0.00€
Sinun Aikaa hoitopaketitPrice from
Sinun Aikaa hoitopaketit
Hoidon alussa voidaan kysyä muutama tarkentava kysymys, mutta muutoin hoidot ovat hiljaisia hoitoja, joissa keskitytään rentoutukseen.Hoitoaika on (kuten kaikissa hoidoissa) hoitokäyntiin kokonaisuudessaan varattu aika, ei hoidon pituus.
0.00€
Hiljaisuudessa on voimaa
Kasvohoito, käsien iholle lämmittävä hoitoöljy, parafiininaamio ja kasvohoito.
63.00€
Kauniimpi päivä
Kestovärit ripset, kulmat, sis. kulmien muotoilun. Kasvohoito ja käsien hieronta.
92.00€
Ole hyvä itsellesi
Jalkojen ihon kuorinta, hoitonaamio jaloille ja kasvohoito.
75.00€
Keveät jalat
Jalkojen ihon kuorinta, jalkahieronta, kosteuttava hoitonaamio tai parafiininaamio ja kasvohoito 30 min.
85.00€
Kauniit jalat
Jalkojen ihon kuorinta, hoitonaamio jaloille ja lakkaus. Lakkaus sopii vuodenaikaan, jolloin voi käyttää avonaisia jalkineita (lakka ehtii kuivua). Lakkapullo mukaan hoidon jälkeen. Hygieniasyistä aluslakkaa ei käytetä, mutta voit ottaa mukaan oman aluslakan. Aluslakan käyttö on aina suositeltavaa kynsiä lakatessa.
65.00€