Kauneuspiste Pioni

Kauneushoitola Kerava

Kauneudenhoitopalvelut Keravalla kauneudenhoidon ammattilaiselta. Löydät tunnelmallisen, rauhallisen kauneushoitolan Keravan keskustasta. Emme lupaa kaikille kaikkea, vaan jotain erityistä juuri sinulle. Kaikki hoitomme ovat hiljaisia hoitoja. Tervetuloa! Ajanvaraukset 24/7 verkosta tai p. 050 509 8210. Ajanvarausehdot löydät ajanvarausta tehdessä yläkulmaan aukeavasta ikkunasta. #kasvohoitokerava#jalkahoitokerava#kauneushoitolakerava#kulmienlaminointikerava#kestoväritkerava#kosmetologikerava#pionikerava

Staff

Employee picture

Taina

Olen SKY-Cidesco-kosmetologi. Kosmetologin ammatillisen tutkinnon (SKY-Opisto) lisäksi olen suorittanut arvostetun kansainvälisen Cidesco-tutkinnon. Taustaan kuuluu myös kaupalliset tutkinnot ja työura aivan muissa tehtävissä. Olen tarkka, rauhallinen tekijä, jolla on vahva teoreettinen ja käytännön osaaminen. Hoidon lopputuloksena ihosi hehkuu, mutta meille tärkeää on myös tarjota rauhallinen, levollinen hoitolaympäristö täydelliseen rentoutumiseen. Käytössä on ammattisarjat Darphin, Payot ja Apis. Erityisosaamista on hoitavat kädet ja ihanat, pitkät kasvohieronnat. Eihän turhaan sanota, että kädet ovat sydämen jatke.

Gift Cards

Lahjakortti on aina tyylikäs ja ajaton tapa muistaa. Voit ostaa lahjakortin myös hoitolasta. Varaa ajanvarauksesta ostosaika tai varmista soittamalla tai tekstarilla, että olemme vapaana ja paikalla hoitolassa. Lahjakorttien voimassaoloaika on 3 kk.

Appointment

Tutustu ajanvarausehtoihin ja lue myös varausvahvistus. Lahjakorttihoitoihin ajanvaraus p. 050 509 8210 tai nettiajanvarauksesta "lahjakorttihoitoihin ajanvaraus vain tästä" (muutoin emme ole vapaana / paikalla).

Contact info

Tavoitat meidän puhelimitse arkisin klo 10 - 16. Sisäänkäynti hoitolaan Keskikadun puolelta. Ovi on lukossa ja ovikello löytyy ulko-oven vierestä. Auton saat parkkiin viereiseen parkkihalliin (veloitukseton pysäköinti 6 h) ja pyörän voit jättää hoitolan eteen. Asemalta matkaa hoitolaan vain 400 m. Olet sydämellisesti tervetullut!

Location

 Kauneuspiste Pioni

 +358505098210

 Koulukuja 1 (sisäänkäynti Keskikadun puolelta) 04200 Kerava

Pricing

Hinnat sisältävät alv 24 %. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin. Lahjakorttihoitoihin ajanvaraus vain p. 050 509 8210.

Facial TreatmentsPrice from
Klassinen kasvohoito 60 min.
Hiljainen hoito. Hierontapainotteinen hoito alusta loppuun saakka. Kokonaisvaltainen hoitava ja hyvän olon hoitonautinto. Hoito sisältää pitkän, kiinteyttävän, ihanan rentouttavan ja muokkaavan kasvohieronnan. Lopputuloksena on puhdas, raikas, pehmeä, tehokosteutettu iho ja rentoutunut olo. Ole uusi sinä! Suositeltava hoitoväli on 4 – 6 viikkoa.
115.00€
Klassinen kasvohoito 75 min.
Hiljainen hoito. Hierontapainotteinen hoito alusta loppuun saakka. Kokonaisvaltainen hoitava ja hyvän olon hoitonautinto, Hoito sisältää pitkän, ihanan rentouttavan, kiinteyttävän ja muokkaavan kasvohieronnan sekä miellyttävän, kivuttoman pintapuhdistuksen ultraäänellä. Lopputuloksena on puhdas, raikas, pehmeä, tehokosteutettu iho ja rentoutunut olo. Ole uusi sinä! Suositeltava hoitoväli on 4 – 6 viikkoa.
130.00€
Klassinen anti-age kasvohoito 75 min.
Nimikkohoitomme.Hiljainen hoito. Hierontapainotteinen hoito alusta loppuun saakka. Kokonaisvaltainen hoitava ja hyvän olon hoitonautinto erityisesti ikääntymismuutoksiin.Hoito sisältää pitkän, kiinteyttävän, ihanan rentouttavan ja muokkaavan kasvohieronnan. Lopputuloksena on kiinteä, kirkas iho ja rentoutunut olo. Suositeltu hoitoväli on 4 - 6 viikkoa.
136.00€
Klassinen kasvohoito + ihonpuhdistus
Hiljainen hoito. Hierontapainotteinen hoito alusta loppuun saakka. Kokonaisvaltainen hoitava ja hyvän olon hoitonautinto. Sopii sinulle, joka haluat klassiseen kasvohoitoon lisäksi mekaanisen ihonpuhdistuksen (max 10 min,). Lispalveluista voit myös valita ultraäänipuhdistusen täydentämään hoitoa.Hoito sisältää pitkän, kiinteyttävän, ihanan rentouttavan ja muokkaavan kasvohieronnan. Lopputuloksena on puhdas, raikas, pehmeä, tehokosteutettu iho ja rentoutunut olo. Ole uusi sinä! Suositeltava hoitoväli on 4 – 6 viikkoa.
135.00€
Klassinen kasvohoito epäpuhdas iho 60 min.
Hiljainen hoito. Kasvohoito sopii erityisesti epäpuhtaalle, rasvaiselle iholle tai iholle, joka tuntuu tukkoiselta ja ihon aineenvaihdunta on huono. Hoidossa käytetään epäpuhtaalle tai rasvaiselle iholle tarkoitettuja tuotteita. Hoito sisältää pitkän, kiinteyttävän, ihanan rentouttavan ja muokkaavan kasvohieronnan. Lopputuloksena on puhdas, raikas ja kirkas iho.
115.00€
Puhdistava kasvohoito (ihonpuhdistus)
Hiljainen hoito. Puhdistava kasvohoito sopii kaikille ihotyypeille (esim. kuiva iho, sekaiho, ikääntyvä iho jne.),jossa on siellä täällä mustapäitä, esim. nenä tai leuka tai otsa ja iho kaipaa puhdistusta, mutta myös kosteutusta. Miellyttävä, kivuton ultraäänipuhdistus ja paikallisesti mekaaninen ihonpuhdistus max 10 min. (lyhyt ihonpuhdistus). Suositeltava hoitoväli on 3 - 6 viikkoa ja oikeat kotihoitotuotteet täydentävät hoitotulosta.
110.00€
Ultraäänipuhdistus
Ultraäänipuhdistus kasvoille. Peruspuhdistus, joka sisältää alkupuhdistuksen, ultraäänipuhdistuksen, kasvonaamion ja loppuvoiteen.
60.00€
Ultraäänipuhdistus kasvohoito
Hiljainen hoito. Rentouttava peruskasvohoito, joka sisältää kuorinnan, miellyttävän, kivuttoman kasvojen ultraäänipuhdistuksen, seerumin imeytyksen ja niska-hartiaseudun hieronnan. Lopputuloksena puhdas ja kirkas iho.
85.00€
Kosteuttava kasvohoito
Hiljainen hoito.Kosteuttava hoito kuivalle iholle. Rentouttava peruskasvohoito, joka sisältää niska-hartiaseudun hieronnan. Pitkän kasvohieronnan sisältävät hoidot löydät klassisista kasvohoidoista.
85.00€
Elvyttävä kasvohoito
Hiljainen hoito. Kiinteyttävä anti-age-hoito. Rentouttava peruskasvohoito, joka sisältää niska-hartiaseudun hieronnan. Pitkän kasvohieronnan sisältävät hoidot löydät klassisista kasvohoidoista.
85.00€
Puhdistava detox-kasvohoito
Rentouttava peruskasvohoito, joka sisältää niska-hartiaseudun hieronnan. Sopii kirkastusta ja syväpuhdistusta kaipaavalle iholle. Ei suositella herkälle iholle.
85.00€
Timanttihionta kasvohoito
Timanttihionta (tai paremminkin timanttikuorinta) sopii erityisen hyvin epäpuhtaalle, paksulle, huonosti toimivalle iholle. Sopii myös iholle, jossa on paljon kuollutta solukkoa ihon pinnassa ja iho on tukkoinen. Ei sovi herkälle iholle, tulehtuneelle iholle tai jos ihossa on jokin ihosairaus, ei ennen aurinkolomaa ja hoidon jälkeen on sitouduttava tehostettuun aurinkosuojaukseen 2 viikkoa. Timanttihionnan jälkeen iho on ihanan pehmeä, tasainen ja uudistunut.
85.00€
Kasvohoito 30 min.
Hiljainen hoito. Virkistävä, kosteuttava hoitohetki ilman hierontoja.
60.00€
Energisoiva, tasapainottava Gua Sha kasvohoito
Hiljainen hoito. Kivien ja kristallin tasapainottava, energiaa antava kasvohoito. Kun stressi ja kiire kiristää kasvojen lihaksia ja mieli kaipaa hetken pysähdystä. Väsymys ja kiire saa myös ihon aineenvaihdunnan jumittamaan. Ihoa hellivä kasvohoito ja lisäksi tehdään hoitavalla öljyllä niska-hartiaseudun hieronta, sekä kasvoille jade-kristalli-ruusukvartsi Gua Sha hieronta. Gua Sha lisää veren- ja nestekiertoa, heleyttää kasvojen ihoa ja rentouttaa lihaksia.
120.00€
Lashes and BrowsPrice from
Kestovärjäykset
Ikäraja kestovärjäyksiin ja kulmien laminointiin 18 v.
0.00€
Kestovärit ripset ja kulmat
Kestovärit tehdään tarkasti ja huolellisesti, hyvällä hygienialla ja moni yllättyy iloisesti, kun silmiä ei kirvele, lopputulos on luonnollinen ja värit siellä missä pitääkin. Värjäykset tehdään hoitohuoneessa, hoitopedissä, joten kestikset ovat myös rentouttava hoitohetki ammattilaisen tekemämänä. Kulmat muotoillaan vahaamalla ja nyppimällä.
40.00€
Kulmien laminointi ja kestovärjäys
Hiljainen hoito. Kulmien laminointi on eri asia kuin kestopigmentointi.Laminointi on kulmia ryhdistävä ja tuuheuttava käsittely, joka pysyy kulmissa n. 4 - 6 viikkoa. Vain terveelle iholle, ei ärtyneelle, hiseilevälle tai herkälle iholle. Kulmat myös kestovärjätään ja yksittäiset hajakarvat poistetaan. Käsittelyyn sisältyy kaksi hoitokäsitelyä. Kotihoitoon on ehdottoman tärkeää ostaa hoitotuote. Edelliseen käsittelyyn pitää olla riittävän pitkä väli ja valitettavasti ylikäsiteltyihin kulmiin ei voi tehdä uutta käsittelyä.
60.00€
Kulmien laminointi ja ripsien kestovärjäys
Kulmien laminointi on eri asia kuin kestopigmentointi.Laminointi on kulmia ryhdistävä ja tuuheuttava käsittely, joka pysyy kulmissa n. 4 - 6 viikkoa. Vain terveelle iholle, ei ärtyneelle, hiseilevälle tai herkälle iholle. Kulmat ja ripset kestovärjätään ja kulmista poistetaan yksittäiset hajakarvat. Kotihoitoon on tärkeä ostaa hoitotuote.
72.00€
PedicuresPrice from
Klassinen jalkahoito +spa
Nimikkohoitomme. Hiljainen hoito, joka tehdään asiakkaan ollessa makuuasennossa pedissä. Rentouttava, jalkoja hoitava ja hellivä räätälöity hoitokokonaisuus. Jaloissa on valtava määrä erilaisia tuntemuksia aistivia hermoja ja jalkahoidon jälkeen hyvä olo tuntuu koko kropassa. Jalat kiittävät keveyden tunteesta, pehmeästä ihosta ja kuumakivihieronnan antamasta ihanasta lämmöstä. Voit valita myös perinteisen hieronnan. Lakkauksen voit valita lisäpalveluista. Kotihoitoon saat suosituksen laadukkaasta tuotevalikoimasta. Hoitopeti on korkeahko, joten jos sinulla on vaikeuksia liikkumisessa, selkävaivoja tai makuuasento ei sovi sivulle, hoitoa ei suositella.
85.00€
Kynsien leikkaus ja lakkaus
Hiljainen hoito. Jalkahoito tehdään asiakkaan ollessa makuuasennossa pedissä. Sisältää kynsien leikkauksen, hoitovoiteen ja lakkauksen. Lakkapullo mukaan. Hoitopeti on korkeahko, joten jos sinulla on vaikeuksia liikkumisessa, selkävaivoja tai makuuasento ei sovi sinulle, hoitoa ei suositella.
55.00€
Perusjalkahoito
Hiljainen hoito.Perusjalkahoito (raspaus, kynsien leikkaus).Jalkahoito tehdään asiakkaan ollessa makuuasennossa pedissä. Hoito ei sisällä hierontaa. Hoitopeti on korkeahko, joten jos sinulla on vaikeuksia liikkumisessa, selkävaivoja tai makuuasento ei sovi sinulle, hoitoa ei suositella.
55.00€
Lahjakorttihoidot ajanvaraus VAIN tästäPrice from
Ajanvaraus lahjakorttihoidot
Lahjakorttihoitoihin ajanvaraus vain tästä tai soittamalla p. 050 509 8210.Muutoin tehtyihin varauksiin emme valitettavasti sitoudu olemaan paikalla tai vapaana.Lahjakortin voimassaoloajan umpeuduttua lahjakortti katsotaan käytetyksi ja varauksia ei oteta vastaan. Mainitse lisätiedoissa, mihin hoitoon varaat aikaa sekä lahjakortin koodi tai mille summalle / hoidolle lahjakortti on.
0.00€
Ostosaika tuotteet ja lahjakortit hoitolastaPrice from
Ostosaika
Hoitola on avoinna ajanvarauksella ja asiakkaille tarjoamme keskeytyksettömät hoidot. Tuote- tai lahjakorttiostoksia varten voit varata ajan tästä.Lahjakortit voit myös ostaa kätevästi verkosta ("lahjakortit"). Näin olemme vapaana asiakastyöskentelystä ja voimme palvella sinua kiireettä.Tuoteostojen yhteydessä mitataan myös ihosi kosteustasapaino veloituksetta.
0.00€
HoitopaketitPrice from
Klassinen jalkahoito+spa + kasvohoito 30 min.
Kasvohoito 30 min. ja klassinen jalkahoito+spa pitkänä, rentouttavana hoitokokonaisuutena. Hoitokuvaukset löydät kasvo- ja jalkahoidot kategorioista.
145.00€
Banner