Kauneuspiste Pioni

Kauneushoitola Kerava

Kauneudenhoitopalvelut Kerava. Emme lupaa kaikille kaikkea, vaan jotain erityistä juuri sinulle. Kaikki hoitomme ovat hiljaisia hoitoja. Käytössämme ovat ranskalaiset ammattisarjat Darphin ja Payot. Ainutlaatuinen ja yksilöllinen Darphin ihonhoitokonsepti tarjoaa kokonaisvaltaista kauneutta ja hyvinvointia luonnon puhtaimmilla kasviuutteilla ja eteerisillä öljyillä. Payot on laadukasta ammattikosmetiikkaa, jonka keskiössä ovat luonnollisuus, vastuullisuus ja läpinäkyvyys. Lisäksi käytämme myös Apis-ammattituotteita. Ajanvarausehdot löydät ajanvarausta tehdessä yläkulmaan aukeavasta ikkunasta. Tervetuloa! #kasvohoitokerava#jalkahoitokerava#kauneushoitolakerava#kulmienlaminointikerava#kestoväritkerava#kosmetologikerava#pionikerava

Staff

Employee picture

Taina

Olen SKY-Cidesco-kosmetologi. Kosmetologin ammatillisen tutkinnon (SKY-Opisto) lisäksi olen suorittanut arvostetun kansainvälisen Cidesco-tutkinnon. Taustaan kuuluu myös kaupalliset tutkinnot (ja vaikka mitä). Olen tarkka, rauhallinen tekijä, jolla on vahva teoreettinen ja käytännön osaaminen. En myöskään pidä käsitteestä "huono iho". Ei ole olemassa "huonoja ihoja", vaan vain ihoja, jotka kaipaavat säännöllistä huolenpitoa ja rakkautta. Jokainen on kaunis omalla tavallaan. Erityisosaamista on hoitavat kädet ja ihanat, pitkät kasvohieronnat. Eihän turhaan sanota, että kädet ovat sydämen jatke. Työn suola on upeat asiakkaat ja mahdollisuus oppia jotain uutta joka päivä.

Appointment

Tutustu ajanvarausehtoihin. Lahjakorttihoitoihin ajanvaraus VAIN p. 050 509 8210 tai tekstari (muutoin emme ole vapaana / paikalla). Peruutus- ja jonotuslistalta saattaa löytyä vapaa aika.

Contact info

Sisäänkäynti Keskikadun puolelta.

Location

 Kauneuspiste Pioni

 +358505098210

 Koulukuja 1 (sisäänkäynti Keskikadun puolelta) 04200 Kerava

Pricing

Hinnat sisältävät alv 24 %. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin. Lahjakorttihoitoihin ajanvaraus vain p. 050 509 8210.

Facial TreatmentsPrice from
Klassinen kasvohoito 60 min.
Hiljainen hoito. Nimikkohoitomme. Ylellinen, ranskalainen Darphin hoitolasarja. Hierontapainotteinen hoito alusta loppuun saakka. Kokonaisvaltainen hoitava ja hyvän olon hoitonautinto luonnon parhailla aineosilla ja aromaterapeuttisesti vaikuttavilla hoitoöljyillä. Hoito on räätälöity ihosi kunnon ja ihotyyppisi mukaan, joten se sopii kaikille. Hoito sisältää pitkän, kiinteyttävän ja muokkaavan kasvohieronnan Deep Massage täydennettynä digitopressure-hierontamenetelmällä (energisoi ja stimuloi) sekä kinesiohieronnalla (kiinteyttää, rentouttaa). Lopputuloksena on puhdas, raikas, pehmeä, tehokosteutettu iho ja rentoutunut olo. Ole uusi sinä! Suositeltava hoitoväli on 4 – 6 viikkoa.
115.00€
Klassinen kasvohoito 75 min.
Hiljainen hoito. Nimikkohoitomme.Ylellinen, ranskalainen Darphin hoitolasarja. Hierontapainotteinen hoito alusta loppuun saakka. Kokonaisvaltainen hoitava ja hyvän olon hoitonautinto luonnon parhailla aineosilla ja aromaterapeuttisesti vaikuttavilla hoitoöljyillä. Hoito on räätälöity ihosi kunnon ja ihotyyppisi mukaan, joten se sopii kaikille. Hoitoon sisältyy miellyttävä, kivuton ihon pintapuhdistus ultraäänellä. Hoito sisältää pitkän, kiinteyttävän ja muokkaavan Deep Massage kasvohieronnan täydennettynä digitopressure-hierontamenetelmällä (energisoi ja stimuloi) sekä kinesiohieronnalla (kiinteyttää, rentouttaa). Lopputuloksena on puhdas, raikas, pehmeä, tehokosteutettu iho ja rentoutunut olo. Ole uusi sinä! Suositeltava hoitoväli on 4 – 6 viikkoa.
130.00€
Klassinen kasvohoito 90 min.
Suosituin kasvohoitomme!! Hiljainen hoito. Nimikkohoitomme.Ylellinen, ranskalainen Darphin hoitolasarja. Hierontapainotteinen hoito alusta loppuun saakka. Kokonaisvaltainen hoitava ja hyvän olon hoitonautinto luonnon parhailla aineosilla ja aromaterapeuttisesti vaikuttavilla hoitoöljyillä. Hoito on räätälöity ihosi kunnon ja ihotyyppisi mukaan, joten se sopii kaikille. Hoitoon sisältyy miellyttävä, kivuton ihon pintapuhdistus ultraäänellä ja mekaaninen ihonpuhdistus max 10 min.Käsien hieronta hoitaa ihoa ja rentouttaa ihanasti. Hoito sisältää pitkän, kiinteyttävän ja muokkaavan Deep Massage kasvohieronnan täydennettynä digitopressure-hierontamenetelmällä (energisoi ja stimuloi) sekä kinesiohieronnalla (kiinteyttää, rentouttaa). Lopputuloksena on puhdas, raikas, pehmeä, tehokosteutettu iho ja rentoutunut olo. Ole uusi sinä! Suositeltava hoitoväli on 4 – 6 viikkoa.
149.00€
Ultrasound Facial
Ultrasound facial is a gentle and effective deep cleansing and exfoliation.
60.00€
Kasvohoito 30 min.
Hiljainen hoito. Virkistävä, kosteuttava hoitohetki ilman hierontoja.
60.00€
Kasvohoito 60 min.
Hiljainen hoito.Payot- tai Apis-sarjalla. Hoitoon sisältyy kulmien siistintä (ei muotoilua). Rentouttava peruskasvohoito, joka sisältää huom! lyhyen, kevyen kasvohieronnan.
90.00€
Puhdistava kasvohoito (ihonpuhdistus)
Hiljainen hoito. Räätälöity hoito sopii kaikille ihotyypeille, jossa on siellä täällä mustapäitä, esim. nenä tai leuka tai otsa ja iho kaipaa puhdistusta, mutta myös kosteutusta. Miellyttävä, kivuton ultraäänipuhdistus ja paikallisesti mekaaninen ihonpuhdistus max 10 min. (lyhyt ihonpuhdistus). Suositeltava hoitoväli on 3 - 6 viikkoa ja oikeat kotihoitotuotteet täydentävät hoitotulosta.
110.00€
Energisoiva, tasapainottava Gua Sha kasvohoito
Hiljainen hoito. Kivien ja kristallin tasapainottava, energiaa antava kasvohoito. Kun stressi ja kiire kiristää kasvojen lihaksia ja mieli kaipaa hetken pysähdystä. Väsymys ja kiire saa myös ihon aineenvaihdunnan jumittamaan. Ihoa hellivä kasvohoito ja lisäksi tehdään hoitavalla öljyllä niska-hartiaseudun hieronta sekä kasvoille jade-kristalli-ruusukvartsi Gua Sha hieronta. Gua Sha lisää veren- ja nestekiertoa, heleyttää kasvojen ihoa ja rentouttaa lihaksia.
115.00€
Lashes and EyebrowsPrice from
Kestovärjäykset
Ikäraja kestovärjäyksiin ja kulmien laminointiin 18 v.
0.00€
Kestovärit ripset ja kulmat
Lisäpalveluna muiden hoitojen yhteydessä oma hinnasto. Kestovärit tehdään tarkasti ja huolellisesti, hyvällä hygienialla ja moni yllättyy iloisesti, kun silmiä ei kirvele, lopputulos on luonnollinen ja värit siellä missä pitääkin. Kulmat muotoillaan vahaamalla ja nyppimällä ja hoitoon sisältyy vitamiini-keratiinihoitonaamio kulmiin.
40.00€
Kulmien laminointi ja kestovärjäys
Hiljainen hoito. Kulmien laminointi on eri asia kuin kestopigmentointi.Laminointi on kulmia ryhdistävä ja tuuheuttava käsittely, joka pysyy kulmissa n. 4 - 6 viikkoa. Vain terveelle iholle, ei ärtyneelle, hiseilevälle tai herkälle iholle. Kulmat myös kestovärjätään ja yksittäiset hajakarvat poistetaan. Käsittelyyn sisältyy kaksi hoitokäsitelyä. Kotihoitoon on ehdottoman tärkeää ostaa hoitotuote. Edelliseen käsittelyyn pitää olla riittävän pitkä väli ja valitettavasti ylikäsiteltyihin kulmiin ei voi tehdä uutta käsittelyä.
60.00€
Kulmien laminointi ja ripsien kestovärjäys
Kulmien laminointi on eri asia kuin kestopigmentointi.Laminointi on kulmia ryhdistävä ja tuuheuttava käsittely, joka pysyy kulmissa n. 4 - 6 viikkoa. Vain terveelle iholle, ei ärtyneelle, hiseilevälle tai herkälle iholle. Kulmat ja ripset kestovärjätään ja kulmista poistetaan yksittäiset hajakarvat. Kotihoitoon on tärkeä ostaa hoitotuote.
72.00€
PedicuresPrice from
Klassinen jalkahoito +spa
Nimikkohoitomme. Hiljainen hoito, joka tehdään asiakkaan ollessa makuuasennossa pedissä. Rentouttava, jalkoja hoitava ja hellivä räätälöity hoitokokonaisuus. Jaloissa on valtava määrä erilaisia tuntemuksia aistivia hermoja ja jalkahoidon jälkeen hyvä olo tuntuu koko kropassa. Jalat kiittävät keveyden tunteesta, pehmeästä ihosta ja kuumakivihieronnan antamasta ihanasta lämmöstä. Voit valita myös perinteisen hieronnan. Lakkauksen voit valita lisäpalveluista. Kotihoitoon saat suosituksen laadukkaasta tuotevalikoimasta. Hoitopeti on korkeahko, joten jos sinulla on vaikeuksia liikkumisessa, selkävaivoja tai makuuasento ei sovi sivulle, hoitoa ei suositella.
85.00€
Kynsien leikkaus ja lakkaus
Hiljainen hoito. Jalkahoito tehdään asiakkaan ollessa makuuasennossa pedissä. Sisältää kynsien leikkauksen, hoitovoiteen ja lakkauksen. Lakkapullo mukaan. Hoitopeti on korkeahko, joten jos sinulla on vaikeuksia liikkumisessa, selkävaivoja tai makuuasento ei sovi sinulle, hoitoa ei suositella.
55.00€
Kevyt jalkahoito
Hiljainen hoito. Jalkahoito tehdään asiakkaan ollessa makuuasennossa pedissä. Varpaankynsien leikkaus, kevyt raspaus + hoitotuote tai kevyt käsittely jalkaporalla. Kosteuttava hoitovoide. Hoitopeti on korkeahko, joten jos sinulla on vaikeuksia liikkumisessa, selkävaivoja tai makuuasento ei sovi sinulle, hoitoa ei suositella.
60.00€
Ostosaika tuotteet ja lahjakortit hoitolastaPrice from
Ostosaika
Hoitola on avoinna ajanvarauksella ja asiakkaille tarjoamme keskeytyksettömät hoidot. Tuote- tai lahjakorttiostoksia varten voit varata ajan tästä.Lahjakortit voit myös ostaa kätevästi verkosta ("lahjakortit"). Näin olemme vapaana asiakastyöskentelystä ja voimme palvella sinua kiireettä.Tuoteostojen yhteydessä mitataan myös ihosi kosteustasapaino veloituksetta.
0.00€
Banner